ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ - ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ - ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ - ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ - ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ - ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΕΣ

Οι καθρέπτες, οι οποίοι χρησιμοποιούνταν από τα αρχαία χρόνια, κατασκευάζονται με την εφαρμογή μιας ειδικής επίστρωσης στο πίσω μέρος του γυαλιού, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο αντανάκλαση. 

Με αυτόν τον τρόπο μας παρέχουν τη δυνατότητα να βλέπουμε το είδωλό μας. Ωστόσο, σήμερα αποτελούν κορυφαία επιλογή και για ως βασικά διακοσμητικά αντικείμενα, καθώς δίνουν την αίσθηση μεγαλύτερου και φωτεινότερου χώρου. 

Πέρα από την πρακτική τους χρήση μέσα σε ντουλάπες, σε μπάνια και γενικότερα σε χώρους όπου θέλουμε να αντικατοπτρίζεται το είδωλό μας, οι καθρέπτες χρησιμοποιούνται με ποικίλους άλλους τρόπους, όπως σε κορνίζες προκειμένου να τοποθετηθούν σε τοίχους, πάνω από τζάκια, έπιπλα κ.λ.π., οικιακών ή επαγγελματικών χώρων, καθώς και σε ειδικά σχήματα και σχέδια, προκειμένου, συνδυαζόμενοι και με τον κατάλληλο φωτισμό, να αποτελέσουν το επίκεντρο της διακόσμησης κάποιου χώρου. 

Οι καθρέπτες αποτελούνται συνήθως από λευκό γυαλί πάχους 4-6 χιλ., επαργυρωμένο από τη μία πλευρά του. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και χωρίς κορνίζα, τότε όμως κατασκευάζονται από πιο ανθεκτικό γυαλί.

Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Μ. ΤΑΟΥΞΗΣ διαθέτει όλους τους τύπους καθρέπτη, με διαφορετικά χρώματα και τεχνοτροπίες, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τη χρήση τους και το ύφος που επιιθυμούμε να δώσουμε στο χώρο που θέλουμε να διακοσμήσουμε, όπως:  

  • Λευκοί (πάχους 3, 4, 5, 6 mm) και Φθορίου (πάχους 5 mm)

  • Έγχρωμοι: Μπρονζέ, Φιμέ, Μπλε, Πράσινο, Ροζαλίν, Γκρις Ιτάλια, Περσόλ (πάχους 5mm)

      

  • Αντικέ: Κέρκυρα, Σαντορίνη, Μύκονος (πάχους 5mm), Erample (πάχους 6mm, Noyer (κόκκινο, πάχους 4mm), Φθινόπωρο (χρυσό, πάχους 4mm). 

     

Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Μ. ΤΑΟΥΞΗΣ διαθέτει όλα τα παραπάνω είδη σε ποικιλία διαστάσεων και ανταγωνιστικές τιμές καθώς και στο φινίρισμα της επιλογής σας, όπως, μπιζουτέ (2, 3 και 4 cm), ροντέ, τρασέ και φιλέτο.