FLABEG ARTControl® FLABEG ARTControl® FLABEG ARTControl®
FLABEG ARTControl®

 FLABEG ARTControl®

Η τέλεια προστασία είναι αόρατη!

Η εταιρεία μας αποτελεί τον αποκλειστικό προμηθευτή του FLABEG ARTControl® UV60 και του FLABEG ARTControl® UV90, για την ελληνική αγορά. 

Τα ειδικά χαρακτηριστικά του FLABEG ARTControl® είναι το αποτέλεσμα πολλών ετών εκτεταμένης έρευνας και ανάπτυξης. Το εκλεπτυσμένο αυτό γυαλί παρέχει ολοκληρωμένη προστασία και αναδεικνύει έργα ζωγραφικής και φωτογραφίες στο έπακρο, χωρίς παραποίηση χρωμάτων ή θάμπωμα της εικόνας. Ως αποτέλεσμα, το FLABEG ARTControl® εγγυάται την τέλεια προστασία για τα έργα τέχνης σας για πολλές δεκαετίες. 

Το FLABEG ARTControl® έχει τις παρακάτω ιδιότητες:          

Ελάχιστη αντανάκλαση: Πρόκειται για ένααντι-ανακλαστικό γυαλί. Αντίθετα με τα συνηθισμένα γυαλιά κορνιζοποιίας, το FLABEG ARTControl® μειώνει τις αντανακλάσεις του φωτός σε λιγότερο από 0,6%, οπότε πρακτικά δεν γίνονται ορατές. Σαν αποτέλεσμα, το έργο τέχνης αναδεικνύεται στο μέγιστο βαθμό με μηδενική παραμόρφωση. 

Διαφάνεια: Το FLABEG ARTControl® παρέχει τη δυνατότητα εξαιρετικής μετάδοσης του φωτός, σε ποσοστό άνω του 97,5% ή 98%, ανάλογα με το σχεδιασμό του προϊόντος. Ο παρατηρητής έχει την εντύπωση ότι το έργο δεν έχει γυαλί.

Προστασία από την UVακτινοβολία: Είναι γνωστό ότι η ακτινοβολία UVμπορεί να φθείρει, ακόμα και να καταστρέψει τα έργα τέχνης. Το FLABEG ARTControl® παρέχει αξιόπιστη προστασία και σε αυτόν τον τομέα: Η αντιανακλαστική επίστρωση που εφαρμόζεται με τη μέθοδο magnetronsputtering, μπλοκάρει έως και 92% της βλαβερής ακτινοβολίας UV, ή ακόμα και 100% στην περίπτωση πολυστρωματικού γυαλιού ασφαλείας.

u  Ασφάλεια: Το FLABEG ARTControl® δεν κάνει συμβιβασμούς στην ασφάλεια, διαθέτοντας τα υψηλότερα επίπεδα προστασίας από την UVακτινοβολία και τη διατήρηση των χρωμάτων. 

ΔΕΙΚΤΕΣ

FLABEG ARTControl®

UV 60

FLABEG ARTControl®

UV 90

Βαθμός ανακλαστικότητας

1.3% ± 0.2%

0.6% ± 0.2%

Βαθμός διείσδυσης

>97,5%

>98%

Εμφάνιση χρωμάτων

Αυθεντικά

Αυθεντικά

Προστασία από UVακτινοβολία

60% ±3%

92% ±2%