ΤΖΑΜΙΑ ΚΟΡΝΙΖΟΠΟΙΙΑΣ ΤΖΑΜΙΑ ΚΟΡΝΙΖΟΠΟΙΙΑΣ ΤΖΑΜΙΑ ΚΟΡΝΙΖΟΠΟΙΙΑΣ
ΤΖΑΜΙΑ ΚΟΡΝΙΖΟΠΟΙΙΑΣ

H εταιρεία μας ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Μ. ΤΑΟΥΞΗΣ ήταν από τις πρώτες που εισήγαγαν το γυαλί κορνιζοποιίας στην ελληνική αγορά. Με την γνώση και την εμπειρία μας σε αυτό το είδος, διαθέτουμε σήμερα τζάμια κορνιζών για οποιαδήποτε ανάγκη και προτίμηση. Ιδιαίτερα όσον αφορά στο ματ γυαλί, διαθέτουμε το μεγαλύτερο μερίδιο στην ελληνική αγορά. Επιπλέον, η ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Μ. ΤΑΟΥΞΗΣ ήταν η πρώτη εταιρεία που έφερε το μουσειακό γυαλί στην Ελλάδα, ένα νέο σχετικά είδος που σήμερα αποτελεί τη Νο1 προτίμηση πολλών πελατών μας.

Τα τζάμια κορνίζας αποτελούν ένα πολύ βασικό κομμάτι της βιομηχανίας υαλοπινάκων, καθώς χρησιμοποιούνται ευρέως για την προστασία έργων τέχνης, φωτογραφιών και άλλων αντικειμένων.

Ο βασικός σκοπός τους είναι η προστασία των έργων τέχνης από καταστρεπτικούς παράγοντες, όπως η υγρασία, η ζέστη, η ρύπανση, κλπ. 

Οι βασικές κατηγορίες τους είναι το λευκό ή κοινό γυαλί και το μη ανακλαστικό ή ματ γυαλί. Κάθε τύπος γυαλιού έχει διαφορετική εμφάνιση και μπορεί να επηρεάσει το θέμα με διαφορετικούς τρόπους. Και οι δύο τύποι μπορούν να διαθέτουν κατά περίπτωση και την ικανότητα προστασίας από τις ακτίνες UV, ώστε να προστατεύουν τα έργα από την ηλιακή ακτινοβολία. Στην περίπτωση αυτή μιλάμε για μουσειακά γυαλιά.

Επιπλέον στην κορνιζοποιία χρησιμοποιείται και το ακρυλικό γυαλί ή plexiglass, παρόλο που δεν είναι πραγματικό γυαλί και μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση του θέματος. Σε κάποιες περιπτώσεις ωστόσο, ενδείκνυται έναντι του γυαλιού (π.χ. όταν για λόγους ασφαλείας δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε γυαλί για την περίπτωση της θραύσης).

ΤΖΑΜΙΑ ΚΟΡΝΙΖΟΠΟΙΙΑΣ