ΜΟΥΣΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ ΜΟΥΣΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ ΜΟΥΣΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ
ΜΟΥΣΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ

Ως πρωτοπόρος στο χώρο των μουσειακών τζαμιών, αφού είναι η πρώτη εταιρεία που διακίνησε αυτό το είδος στην ελληνική αγορά, η ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Μ. ΤΑΟΥΞΗΣ διαθέτει αυτή τη στιγμή τους διάφορους τύπους μουσειακού τζαμιού των τριών κορυφαίων εταιρειών παγκοσμίως, της FLABEG, της NIELSEN BAINBRIDGE της TRU VUE, καλύπτοντας τις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών πελατών σε θέματα προστασίας των έργων τέχνης. Μάλιστα, είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος του υψηλών προδιαγραφών FLABEG ARTControl® για την ελληνική αγορά.

Τα μουσειακά γυαλιά χρησιμοποιούνται σήμερα ευρέως από τα μεγαλύτερα μουσεία έργων τέχνης του εξωτερικού (Musee du Louvre, Hermitage, Rijksmuseum, Kunstmuseum, Βασιλεία, S.R. Guggenhelm, Tate Gallery, κ.λ.π.) και της Ελλάδας (Εθνική Πινακοθήκη, Μουσείο Μπενάκη, Ίδρυμα ΕΤΕ, κ.λ.π.), αλλά και από φωτογράφους, συλλέκτες, συντηρητές έργων τέχνης, γκαλερί, κλπ.

Τα μουσειακά τζάμια αποτελούν το πιο εξελιγμένο είδος γυαλιών κορνιzοποιίας, καθώς ανάλογα με τον τύπο τους, διαθέτουν επιπλέον χαρακτηριστικά έναντι των λοιπών τζαμιών κορνιζοποιίας. 

Όπως είναι γνωστό, η έκθεση στην ακτινοβολία UV προκαλεί φθορά των χρωμάτων, κιτρίνισμα της εικόνας και αλλοίωση του έργου, τα οποία είναι μόνιμα.  

Έχοντας το μεγαλύτερο βαθμό προστασίας από την ακτινοβολία UV και το μεγαλύτερο βαθμό μη ανακλαστικότητας, τα μουσειακά γυαλιά προστατεύουν, αναδεικνύουν και διατηρούν άριστα τα έργα τέχνης, καθώς φιλτράρουν ανάλογα με το είδος τους, από 50% έως 99% της βλαβερής ακτινοβολίας UV. Επιπλέον, η μη ανακλαστική επίστρωσή τους απορροφά τη γυαλάδα χωρίς να αλλοιώνει τα χρώματα και τις λεπτομέρειες, όπως επιτυγχάνουν οι τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας (High Definition TV).

Στο παρελθόν, η χρήση μουσειακού τζαμιού κρίνονταν απαγορευτική, καθώς η πώλησή του γινόταν μόνο σε πακέτο (4 ή 5 φύλλα), κάτι που καθιστούσε το κόστος του υπερβολικό. Η εταιρεία μας καινοτομεί στο χώρο, διαιρώντας το πακέτο και παρέχοντάς σας το τζάμι κομμένο ακριβώς στα μέτρα σας. Με τον τρόπο αυτό το καθιστούμε οικονομικά προσιτό στον πελάτη, εξασφαλίζοντας παράλληλα την αποφυγή ζημιών κατά τη μεταφορά.

Με την πολύχρονη πείρα της στο χώρο των υαλοπινάκων, η εταιρεία ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Μ. ΤΑΟΥΞΗΣ σας εξασφαλίζει άμεση και άριστη εξυπηρέτηση, καθιστώντας τη χρήση του μουσειακού γυαλιού εύκολη και προσιτή.

ΜΟΥΣΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ